Tämä on arkistoitu sivu, jota ei enää päivitetä. Sivu voi sisältää vanhentunutta informaatiota. Katso ajanmukaiset sivut osoitteesta www.tampereensuomalainenklubi.fiTervetuloa Tampereen Suomalaisen Klubin kotisivuille!
 

Klubin toimintamuodot

Ajankohtaista

Toimintakertomus 2012

Toimintasuunnitelma 2013

Suomalaisuuden virrassa - Klubin 120-vuotisjuhlakirja

Klubin tarkoitus


Vuonna 1891 perustetun Tampereen Suomalaisen Klubin tarkoituksena on
  * vaalia suomalaista kulttuuria, suomalaiskansallisia perinteitä ja suomen kieltä,
  * antaa jäsenilleen tilaisuus kehittävään keskinäiseen kanssakäymiseen suomalaiskansallisessa
     hengessä sekä
  * toimia suomalaisuuden hyväksi ylläpitämällä isänmaallisten, sivistyksellisten, yhteiskunnallisten ja
     kansainvälisten kysymysten harrastusta.

Klubin keskeisiä arvoja ovat suomalaiskansallinen, isänmaallinen ja oikeistomielinen maailmankatsomus, suomalaisuuden parhaiden perinteiden kunnioittaminen, kansallisen edun huomioonottaminen, sekä yhteisöllisyyden että yksilön arvostaminen, kehittämis- ja uudistumishalu sekä avoimuus, yhteistyö ja vuorovaikutus. Näiden arvojen pohjalta sekä sidosryhmäyhteistyön ja tiedottamisen kautta klubi haluaa toimia kansallisen ajattelun suunnannäyttäjänä ja yhteiskunnallisena vaikuttajana.

Klubi järjestää jäsenilleen kokouksia ja esitelmätilaisuuksia, juhlia ja muita kulttuuritapahtumia, kulttuurimatkoja kotimaahan ja ulkomaille sekä muita harrastusmahdollisuuksia; Kalenteri. Klubin piirissä toimii kuusi harrastuskerhoa: Biljardikerho, Golfkerho, Keskiviikkokerho, Kirjanmerkki, Kirkkovenekerho, Klubinaiset ja Ruutiukot; Toimikunnat. Tapahtumaraportit löytyvät kohdasta Tapahtumat.

Tampereen Suomalaisen Klubin huoneisto kokous-, ravintola- ja klubitiloineen sijaitsee kaupungin ydinkeskustassa, Puutarhakatu 13. Klubilla on 891 jäsentä (31.12.2012). Klubin tunnus on taiteilija Kauko Salmen suunnittelema "muuriankkuri". Se kuvaa Klubin tehtävää jäsentensä yhdistäjänä toisiinsa ja klubin aatemaailmaan.

Tampereen Suomalainen Klubi ry
Puutarhakatu 13, 33210 Tampere
www.tampereensuomalainenklubi.fi

Yhteystiedot
 

  KLUBIN
 RAVINTOLA


        Puhelin:
   010 231 5222

 
    Sähköposti:
         info(at)
    suomalaisen-
 klubinravintola.fi

 

         Kotisivu:
 Linkki ravintolan
 kotisivulle; linkki