Tämä on arkistoitu sivu, jota ei enää päivitetä. Sivu voi sisältää vanhentunutta informaatiota. Katso ajanmukaiset sivut osoitteesta www.tampereensuomalainenklubi.fi

Jäsenet

Tampereen Suomalaisessa Klubissa oli 31.12.2012 891 jäsentä, heistä miehiä 795 ja naisia 96. Jäsenet ovat yhteiskunnan eri aloilla toimivia tai toimineita miehiä ja naisia. Jäsenmäärä on kasvussa, vuoden 2012 aikana uusia jäseniä on otettu 41.

Klubin varsinaiseksi jäseneksi voi johtokunta hyväksyä kirjallisen hakemuksen perusteella isänmaalliseksi tunnetun, oikeistomielisen maailmankatsomuksen omaavan, hyvämaineisen Suomen kansalaisen, joka hyväksyy Klubin tarkoituksen ja jota kaksi Klubin jäsentä suosittelee.

Vuonna 2013 Tampereen Suomalaisen Klubin liittymismaksu on 70,- euroa ja jäsenmaksu 70,- euroa.

Jäsenhakemuslomakkeita saa Klubin ravintolasta (linkki) sekä Klubin kotisivulta kohdasta Yhteystiedot tai tästä linkistä: (hakemuslomake). Johtokunnalle osoitettu hakemus toimitetaan joko henkilökohtaisesti jäsenkirjuri Henri Rusilalle, puh. 040 415 4919; hrusila@yahoo.com tai Klubin kolmannessa kerroksessa olevaan postilaatikkoon; kuoreen merkintä Jäsenhakemus.

Kunniajäsenet

Kunniajäseneksi Klubin varsinainen kokous voi johtokunnan yksimielisestä esityksestä kutsua Klubin toiminnassa ansioituneen jäsenen.

Klubin kunniajäsenet ovat: Jyri Borgenström, Paavo Hoikka, Matti Hokkanen, Allan Kuusisto ja Seppo Lehtinen.

 Jyri Borgenström  Paavo Hoikka  Matti Hokkanen  Allan Kuusisto  Seppo Lehtinen