Jäsenet

Tampereen Suomalaisessa Klubissa oli 31.12.2018  884 jäsentä,  joista   naisia 125. Jäsenet ovat yhteiskunnan eri aloilla toimivia tai toimineita miehiä ja naisia. 

Klubin varsinaiseksi jäseneksi voi johtokunta hyväksyä kirjallisen hakemuksen perusteella isänmaalliseksi tunnetun, oikeistomielisen maailmankatsomuksen omaavan, hyvämaineisen Suomen kansalaisen, joka hyväksyy Klubin tarkoituksen ja jota kaksi Klubin jäsentä suosittelee.

Vuonna 2019  Tampereen Suomalaisen Klubin liittymismaksu on 70 euroa ja jäsenmaksu 80 euroa.

Jäsenhakemuslomakkeita saa Klubin toimistosta  sekä Klubin kotisivulta kohdasta Yhteystiedot tai tästä linkistä: (hakemuslomake). Johtokunnalle osoitettu hakemus toimitetaan joko Klubin toimiston postilaatikkoon tai  jäsenkirjuri Sointu Langille; jasenrekisteri@tampereensuomalainenklubi.fi.

Jokaiselle uudelle jäsenelle nimetään kummi. Oppaan kummeille löydät täältä.

Kunniajäsenet

Kunniajäseneksi Klubin varsinainen kokous voi johtokunnan yksimielisestä esityksestä kutsua Klubin toiminnassa ansioituneen jäsenen.

Klubin kunniajäsenet ovat: Jyri Borgenström, Matti Hokkanen ja Allan Kuusisto.

Uudet kunniajäsenet kutsuttiin Suomalaisen Klubin 125 -vuosijuhlakokouksessa 22.9.2016. Kunniajäsenet ovat Timo Tulosmaa, Seppo Leskinen ja Vesa Rinkinen.

Syyskokouksessa 11.12.2017 kutsuttiin vuorineuvos Kari Neilimo ja ylimetsänhoitaja Markku Rauhalahti Tampereen Suomalaisen Klubin kunniajäseniksi.  

 Jyri Borgenström  Matti Hokkanen  Allan Kuusisto  Kari Neilimo  Markku Rauhalahti  Tulosmaa Timo, Seppo Leskinen ja Vesa Rinkinen